حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

اچ تی سی برند خود را به شرکت های ناشناخته تر در هند لایسنس می دهد

نوشته

5 سال قبل | یک دیدگاه | اچ‌تی‌سی

بر هیچکس پوشیده نیست که اچ تی سی در بازار موبایل ضربه های زیادی خورده و توانی برای رقابت ندارد. به نظر می رسد از برندهای شناخته شده ای که روزگاری دنیای موبایل را آن ها می چرخاندند، اچ تی سی اولین شرکتی باشد که مانند بلک بری به وضعیتی متفاوت دچار شود.  خبر می رسد که اچ تی سی برند خود را به شرکت های ناشناخته تر در هند لایسنس می دهد و در ادامه با هم درباره آن صحبت می کنیم، با ترنجی همراه باشید.

اچ تی سی یو 12 پلاس

اچ تی سی یو 12 پلاس

ظاهرا فروش اندک محصولات، سرانجام HTC را وادار کرده رویکردی شبیه به بلک‌بری در پیش گیرد. شایعات از مذاکرات تایوانی‌ها با چند شرکت برای دادن مجوز استفاده از نام HTC در محصولاتشان خبر می‌دهند.

اچ‌تی‌سی که زمانی با گوشی‌های پرچم‌دارش حسابی سرو‌صدا می‌کرد و طرفداران زیادی، به‌ویژه در ایران، برای خود دست‌و‌پا کرده بود، مدت‌ها است از روزهای اوج فاصله گرفته و دوران سختی را سپری می‌کند.

گزارش اخیر منتشرشده‌ی رسانه‌ی اکونومیک‌تایمز، از مذاکرات اخیر این شرکت تایوانی برای دادن مجوز استفاده از نامش در گوشی‌های چند شرکت هندی حکایت می‌کند. این، یعنی اچ‌تی‌سی احتمالا به‌زودی پا‌ جای‌ پای بلک‌بری خواهد گذاشت.

برند اچ تی سی پوششی برای ورود قدرتمند هندی ها به بازار موبایل

اتخاذ این تصمیم نشان می‌دهد اچ‌تی‌سی امیدوار است بتواند بدون تقبل هزینه‌ها‌ی معمول تولید گوشی هوشمند که کم هم نیستند، اندکی درآمد بیشتری کسب کند. اکونومیک‌تایمز مدعی شده اچ‌تی‌سی از مدتی پیش، مذاکره با سه شرکت هندیِ مایکرومکس (Micromax) و لاوا (Lava) و کاربن (Karbonn) را آغاز کرده تا درصورت توافق، مجوز استفاده از نام خودش را در گوشی‌های این شرکت‌ها صادر کند.

اگر چنین قراردادی بین طرفین امضا شود، شرکت یا شرکت‌های انتخاب‌شده خواهند توانست گوشی‌هایشان را با نام اچ‌تی‌سی تولید و روانه‌ی بازار کنند. چنین اتفاقی، می‌تواند برای اچ‌تی‌سی نیز ازلحاظ مالی مثمرثمر واقع شود؛ زیرا این شرکت تایوانی به‌ازای فروش هر دستگاه از گوشی‌های شرکت هندی، مبلغ مشخصی دریافت خواهد کرد.

درحالی‌که فعلا با قطعیت نمی‌توان در‌این‌زمینه اظهارنظر کرد، این را هم نباید فراموش کنیم فعلا جزئیاتی از مفاد این توافق نمی‌دانیم. با همه‌ی این‌ها، به‌نظر می‌رسد طبق شرایط این توافق، اچ‌تی‌سی می‌تواند در تولید گوشی‌های یادشده نقش داشته باشد. گفته می‌شود احتمالا بخشی از طراحی این گوشی‌ها،‌ به خود اچ‌تی‌سی سپرده خواهد شد.

بااین‌حال، احتمالا مشخص‌کردن موضوعات مهمی نظیر مشخصات فنی و قیمت نهایی دستگاه‌ها، ارتباطی به اچ‌تی‌سی نخواهد داشت. البته ذکر این نکته نیز ضروری است که اکثر کاربران یکی از ضعف‌های گوشی‌های اخیر اچ‌تی‌سی را همان بخش طراحی می‌دانند.

با درنظرگرفتن این حقیقت که شرکت‌هایی نظیر بلک‌بری پیش‌تر با چنین توافقاتی توانسته‌اند به درآمد خوبی برسند، امکان عملی‌شدن این اتفاق نیز وجود دارد. درضمن، نهایی‌شدن این مذاکرات می‌تواند هزینه‌های اچ‌تی‌سی را درزمینه‌ی تولید گوشی کاهش دهد تا این شرکت بتواند بهتر در حوزه‌ی واقعیت مجازی فعالیت کند.

نظر شما چیست؟ فکر می کنید این تصمیم برای اچ تی سی یک تصمیم صحیح باشد یا ضربه نهایی برای حذف شدن از بازار است؟

اشتراک در
اطلاع از
1 Comment
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
REZA

خبر خوبی نیست امیدوارم به نفعش باشه

چند جا خوندم که قراره دوباره یه گوشی با طراحی m7 همین امسال معرفی کنه و قصدشم برگشت به همون دورانه!

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)