حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

موبایل های میان رده هدف اصلی رقابت دنیای موبایل است

نوشته

5 سال قبل | 5 دیدگاه | اسمارت‌فون

شاید ما برای موبایل های پرچمدار بایستیم و کف بزنیم، شاید تمام اخبار پیرامون آن ها باشد و همه محتواهای جذاب پیرامون آن ها تولید شوند اما حقیقت این است که برای مثال در بازار ایران این گلکسی جی ۷ (Galaxy J7) است از هر ۱۰ موبایل ۱ موبایل از این مدل میان رده اقتصادی است. گرفتید موضوع چیست؟ اگر شرکت ها دوست دارند سهم بازار خود حفظ کنند قطعا باید حداقل یک انتخاب عالی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ دلار داشته باشند. موسسه پایش بازار گارتنر نیز این موضوع را تایید کرده و می گوید که موبایل های میان رده هدف اصلی رقابت دنیای موبایل است. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.

سامسونگ ۶۱٪ و هوآوی ۲۳٪ کاربران اندروید ایران را تصاحب کرده اند

میزان فروش گوشی های هوشمند در سطح جهان در سال 2018 میلادی، تنها 1.2 درصد رشد داشته و به 1.6 میلیارد واحد افزایش پیدا کرده است. بر اساس اعلام Gartner، کاهش نوآوری در گوشی های هوشمند و افزایش قیمت باعث شده‌اند تا مصرف‌کنندگان تمایل چندانی برای خرید دستگاه جدید نداشته باشند یا مدت زمان طولانی را برای خرید صبر کنند.

با این که همچنان تقاضا برای خرید گوشی های سطح پایین و متوسط با قیمت پایدار، قوی است، اما فروش جهانی گوشی های هوشمند با قیمت بالا همانند آیفون X و ایکس Xs مکس در سال گذشته با کاهش همراه بوده است.

با افزایش عدم تمایل مصرف‌کنندگان به پرداخت مبالغ زیاد، به منظور خرید گوشی‌های پرچمدار، فعالیت تولیدکنندگان برای ساخت گوشی های میان رده الزامی‌ست؛ برخی از تولیدکنندگان همانند شیائومی، حتی گوشی های پرچمدار خود را با قیمت‌های متوسط به فروش می‌رسانند.

توجه: حاشیه نمایشگر گلکسی ام ۲۰ بیشتر از چیزی است که در این تصویر می بینید

توجه: حاشیه نمایشگر گلکسی ام ۲۰ بیشتر از چیزی است که در این تصویر می بینید

با توجه به روند فعلی بازار گوشی های هوشمند، می‌توان آن را به دو دسته پایین‌تر از متوسط و متوسط تقسیم کرد، چون ما بیشتر شاهد گوشی های هوشمندی هستیم که کمتر از 700 دلار قیمت دارند.

با توجه به آمارهای فروش تلفن همراه می‌توان گفت که مناطق آمریکای شمالی، آسیا و اقیانوسیه و منطقه چین بزرگ، بیشترین میزان کاهش خرید را با 6.8، 3.4 و 3 درصد داشتند؛ این بازارهای بزرگ تا حد زیادی وابسته به فروش گوشی های پرچمدار هستند و به همین دلیل، کاهش یافتن میزان فروش، امری طبیعی است.

شرکت اپل در سه ماهه آخر سال 2018 میلادی کاهش 11.8 درصدی فروش را تجربه کرد؛ این شرکت در بین پنج تولیدکننده بزرگ جهان قرار دارد و تنها موفق شد 64.5 میلیون دستگاه خود را در مدت زمان گفته‌شده به فروش برساند. اینطور که پیداست، این آمار به عنوان بدترین میزان کاهش سه ماهه فروش گوشی های اپل از سه ماهه نخست سال 2016 میلادی به حساب می‌آید، اما کماکان شرکت اپل رتبه دوم را در بازار گوشی های هوشمند با سهم 15.8 درصد، در اختیار دارد.

بر اساس آمارهای منتشرشده، در همان سه ماه، شرکت سامسونگ و هواوی سهم خود از بازار را به ترتیب تا 17.3 و 14.8 درصد افزایش دادند. مطابق با گفته Gartner، هواوی از نظر سرعت رشد در رتبه اول قرار دارد و توانسته میزان فروش خود را تا 37.6 درصد ارتقا دهد.

رشد هواوی در سال 2018 میلادی توانست شکاف ایجادشده با اپل را گسترش دهد. بر اساس اظهارات Anshul Gupta، مدیر ارشد تحقیقات Gartner، شرکت هواوی علاوه بر بازارهای عمده چین و اروپا در تلاش است تا بتواند کسب و کار خود را در آسیا و اقیانوسیه، آمریکای لاتین و خاورمیانه توسعه دهد.

هواوی موفق شد رشد خود از طریق محصولات آنر در نیمه دوم سال 2018 میلادی را افزایش دهد؛ این کار در بازارهای جدید به صورت خاص موثر بوده و باعث شد تا بتواند بازار خود را در سال گذشته میلادی تا 13 درصد افزایش دهد.

اکسپریا ۱۰ و اکسپریا ۱۰ پلاس

محصولات آنر از قیمت 199 دلار آغاز می‌شوند، حتی پرچمداران سری آنر 10 هم در مراکز فروش تا 468 دلار قیمت دارند که به مراتب کمتر از ارزان‌ترین گوشی آیفون (iphone XR) با قیمت 749 دلار است.

تحلیلگران خاطر نشان کردند، در حالی که سامسونگ سعی کرده است تا محصولات میان رده خود را تقویت کند، رقابت خود با شرکت‌های چینی را هم به طور فزاینده‌ای افزایش داده است، همچنین سامسونگ با چالش‌هایی مواجه شده که باعث می‌شود نوآوری‌های جدید در گوشی های پرچمدار قرار گیرد.

آنر پلی ۸ ای

آنر پلی ۸ ای

شرکت سامسونگ به تازگی یک گوشی هوشمند میان‌رده سری M راه‌اندازی کرد تا بتواند با تولیدکنندگان چینی در بازارهای نو ظهور رقابت کند و کانال‌های فروش آنلاین را گسترش دهد. همچنین تعدد اعضای خانواده گلکسی A نیز از دیگر راهبردهای سامسونگ خواهد بود

Tuong Nguyen، تحلیلگر ارشد Gongner معتقد است که هواوی عمدتا از نظر گستره محصولات با سامسونگ رقابت می‌کند، در حالی که این تولیدکننده چینی توانسته رشد چشمگیر ۱۰ برابری را در بازار چین تجربه کند.

در میان پنج تولیدکننده گوشی های هوشمند، شرکت های اوپو و شیائومی به ترتیب با 7.7 و 6.8 درصد، رتبه‌های چهارم و پنجم را در اختیار دارند، سایر تولیدکنندگان هم 39 درصد سهم بازار را تشکیل می‌دهند.

نظر شما چیست؟ برنده این بازار چه برندی خواهد بود؟

اشتراک در
اطلاع از
5 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
✔ TVKade

من همیشه یک میان رده با قوی ترین چیپ روز تهیه میکنم‌.
چیپ های میان رده بسیار قدرتمند شدن و تقریبا هیچ کسی نیاز به چیپ قوی تر از اسنپ 675 نداره پرچمدارها الان دیگه یک پیشرفت جزیی بحساب میان، سالهای قبل من فقط یک دلیل رو برای خرید یک پرچمدار قابل درک میدونستم اونم دوربین بود ولی در بخش دوربین که در سالیان گذشته تفاوت پرچمدار با میان رده بسیار قابل توجه بود الان این قسمتم به حداقل رسیده.

الان دیگه سال 2010 نیستیم. الان میان رده ها هستن که پادشاهی میکنن. تفاوت میان رده با پرچمدار کمتر از 20 درصده ولی تفاوت قیمتیشون 300 درصد. از نظر من هیچ گوشی ارزش 1000 دلار خرج کردن نداره و اگر همچین پولی خرج کردید فقط دارید پول برند میدید نه چیز دیگه ای.

lovenokia

به نظرم میان رده های شیائمی بهترین میان رده ها هستند . منتها به دلیل کمبود قطعات در ایران یکم خریدش ریسکی هست .

معلومه که تو ایران همه گوشی های میان رده J5 و J7 هستند . ای کاش تولیدشون ادامه پیدا میکرد .
واقعا سری M سامسونگ از نظر کیفیتی به هیچ عنوان نمیتونه جایگیزین سری J باشه (از نظر صفحه نمایش ، کیفیت دوربین ، کیفیت ساخت و …) سامسونگ اگر سری میان رده خودش رو به پردازنده اسنپ دراگون مجهز میکرد دیگه بی رقیب می شد .

علی شیخ زاده

پس این ردمی نوت ۷ پرو کی معرفی میشه؟

m.b

دو روز دیگه…

MohammadFarhaadi

من حدس میزنم با حضور شیائومی در بازار آمریکا با توجه به اینکه سخت افزارش هم کاملا با سیستمهای مخابراتی آمریکا مچ هست و البته اینکه هیچطوری نمیشه انگ جاسوسی بهش زد چون قطعاتش اکثرا ساخت شرکتهای آمریکاییه و نمیشه مثل هواوی بهش انگ زد! فکر میکنم رشد خیلی سریعی در فروش جهانیش داشته باشه و البته حضور مثبت در بورس امریکا میتونه خیلی کمک کنه.باید دید کی تو امریکا حضور پیدا میکنه.

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)