حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

قطع سیم کارت ارسال کننده پیامک تبلیغاتی دو برابر شده است

نوشته

5 سال قبل | 2 دیدگاه | اخبار داخلی

پیامک های تبلیغاتی عموما مراحم هستند و این مزاحمت وقتی بیشتر می شود که نه فقط از پنل های پیامکی، بلکه از سیم کارت های عادی چنین استفاده ای شود. هفته آخر آذرماه بود که رگولاتوری گفت ۳۰ هزار سیم کارت ارسال کننده پیامک تبلیغاتی را قطع کرده است و حالا در مدت بسیار کوتاهی پس از آن گفته می شود که قطع سیم کارت ارسال کننده پیامک تبلیغاتی دو برابر شده است! در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن بیشتر صحبت کنیم.

رگولاتوری ایران می‌گوید که بیش از ۶۲ هزار سیم کارت به دلیل ارسال پیامک تبلیغاتی مزاحم قطع سرویس شده کاربران اما می‌گویند پیامک‌ها ادامه دارد. آمارهای رگولاتوری نشان دهنده این است که تا روز ۲۵ آذرماه شمار سیم کارتهای قطع شده به دلیل مزاحمت پیامکی، ۳۰ هزار سیم کارت بود.

قطع ۶۲ هزار سیم کارت ارسال کننده پیامک تبلیغاتی به معنای رشد دو برابری قطع این دسته از سیم کارت هاست

آخرین آمار رگولاتوری از برخورد با سیم کارتهای شخصی که نسبت به ارسال تبلیغات اقدام می کنند، حاکی از آن است که روند برخورد رگولاتوری شدت بیشتری یافته و در عرض دو هفته تعداد سیم کارتهای مسدودشده به دو برابر رقم قبلی رسیده است.

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای شناسایی سیم کارت هایی که نسبت به ارسال پیامک انبوه تبلیغاتی اقدام می کنند، از فرآیندهای هوش مصنوعی و تحلیل رفتار مشترکان استفاده کرده است. در این زمینه طبق دستورالعملی که به اپراتورهای موبایل داده شده سیم کارت های شخصی ارسال کننده پیامک های تبلیغاتی شناسایی و با آنها برخورد می شود.

استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی ارسال کننده های پیامک تبلیغاتی

بررسی رگولاتوری حاکی از آن است که از این سیم کارت ها تنها برای ارسال پیامک انبوه استفاده شده و سرویس دیگری از آن فعال نیست. از این رو برمبنای حجم زیادی از پیامک که فعال می شود این تخلف قابل شناسایی بوده و اپراتورها این شماره ها را به رگولاتوری گزارش می کنند.

پیامک اسپم

پیامک اسپم

از آنجایی که ارسال پیامک تبلیغاتی ناخواسته، نوعی تخلف محسوب می شود، رگولاتوری در صورت دریافت شکایت و درخواست از مردم نیز نسبت به قطع سرویس پیامک های تبلیغاتی و ارزش افزوده اقدام می کند.

شماره گیری ستاره ۸۰۰ مربع از هر اپراتوری برای قطع پیامک های تبلیغاتی

از این رو مشترکان موبایل می توانند با شماره گیری کددستوری ستاره هشتصد مربع (*۸۰۰#) نسبت به درخواست قطع سرویس پیامکهای انبوه تبلیغاتی و ارزش افزوده اقدام کنند.

در این سامانه علاوه بر امکان درخواست برای قطع خدمات و تبلیغات، گزینه ای نیز برای تبلیغ از خط شخصی وجود دارد که کاربر با واردکردن شماره‌ موبایلی که از آن پیامک دریافت می کند می تواند آن را گزارش داده تا رگولاتوری نسبت به مسدودکردن آن شماره اقدام کند.

۳۰ میلیون نفر خواستار قطع دریافت پیامک تبلیغاتی شده‌اند

براساس اعلام رگولاتوری، تاکنون در سامانه ستاره هشتصد مربع بالغ بر ۳۰ میلیون نفر خواستار قطع دریافت پیامک تبلیغاتی شده‌اند و این تعداد مشترک در لیست سیاه قرار داده شده اند تا برایشان پیامک تبلیغاتی ارسال نشود.

شما با پیامک های تبلیغاتی چه میانه ای دارید؟ آ … چه سوالی است! هوای شهر شما چطور است؟!

اشتراک در
اطلاع از
2 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
CAPCOM

خسته نباشی ترنجی
هوا سرده منتظره برفیم

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)