بیش از دو ماه و نیم پیش بود که خانواده اسنپدراگون 700 رسما توسط کوالکام معرفی شدند و مهم ترین نکته این سری بهره مندی از هوش مصنوعی است. درباره اعضای این خانواده هیچ اطلاعی در دست نیست اما فعلا مشخصات سخت افزاری اسنپدارگون 710 و اسنپدراگون 730 لو رفته است. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا اطلاعات بیشتری درباره چیپست های میان رده لوکس کوالکام بخوانیم.
همانطور که در لیست بالا می بینید، مشخصات سخت افزاری اسنپدارگون 710 و اسنپدراگون 730 مشخص است. به صورت کلی همانطور که شما هم حدس می زنید، سری اسنپدراگون 7XX باید جایی بین سری اسنپدراگون 6XX و اسنپدراگون 8XX داشته باشد. این به صورت کلی دید یک خانواده چیپست میان رده لوکس را به ما می دهد.
اما اگر کمی به مشخصات دقت کنید، اسنپدراگون 730 با معماری 8 نانومتری ساخت سامسونگ ارایه خواهد شد. در حال حاضر پیشرفته ترین معماری ساخت چیپست های موبایل 10 نانومتری نسل دو است که در اسنپدراگون 845 و اگزینوس 9810 استفاده شده است. هر دو چیپست دارای پردازنده مرکزی (CPU) مجهز شده به 2 شاخه پردازنده است که یک شاخه 2 و یک شاخه 6 هسته ای خواهند بود. تفاوت بین اسنپدراگون 730 و اسنپدراگون 710 در نوع هسته های پردزانده مرکزی است که در مدل بالاتر از هسته کریو (4XX Kryo 4XX) و در مدل پایین تر از هسته های کریو 3XX استفاده خواهد شد.
پردازنده گرافیکی و مودم مخابراتی یکسان هستند اما پردازشگر تصویر اسنپدراگون 730 مدل Spectra 350 و در مدل اسنپدراگون 710 مدل Spectra 250 است. همچنین در نهایت برای یادگیری ماشین یا همان Machine Learning شاهد حضور بخش پردازش های عصبی (NPU) مدل NPU 120 باشیم.
در حال حاضر انتظار می رود که تاریخ عرضه به بازار اسنپدراگون 710 نیمه اول سال 2019 باشد که احتمالا شیائومی اولین موبایل با این چیپست را عرضه نماید. چیپست اسنپدراگون 730 به دلیل معماری 8 نانومتری آن احتمالا تا پایان سال 2019 وارد فاز تولید انبوه شود.
نظر شما چیست؟ به نظر می رسد میان رده های لوکس قرار است هر روز قوی تر از دیروز ظاهر شوند، شما چطور فکر می کنید؟
در واقع ادامه دهنده راه ۶۶۰ هست که از اول هم باید تو یک سری جدید معرفی میشود
الان دیگه سری ۶ کلا میان رده میشه و سری ۷بالارده