- Screen-to-body ratio: 84.9 percent
- Screen size: 5.71 inches
Samsung Galaxy S9, S9 Plus and Note 8
- Screen-to-body ratio: 83.6 percent, 84.2 percent, and 83.2 percent
- Screen size: 5.8 inches, 6.2 inches, and 6.3 inches
Asus Zenfone 5 and 5Z
- Screen-to-body ratio: 83.6 percent
- Screen size: 6.2 inches
Xiaomi Mi Mix
- Screen-to-body ratio: 83.6 percent
- Screen size: 6.4 inches
iPhone X
- Screen-to-body ratio: 82.9 percent
- Screen size: 5.8 inches
LG V30
- Screen-to-body ratio: 81.2 percent
- Screen size: 6 inches
Nokia 8 Sirocco
- Screen-to-body ratio: 81.1 percent
- Screen size: 5.5 inches
Huawei Mate 10 Pro
- Screen-to-body ratio: 80.9 percent
- Screen size: 6 inches
Xiaomi Mi Mix 2
- Screen-to-body ratio: 80.8 percent
- Screen size: 5.99 inches
OnePlus 5T
Andy Boxall/Digital Trends
- Screen-to-body ratio: 80 percent
- Screen size: 6.01 inches
LG G6
- Screen-to-body ratio: 78.6 percent
- Screen size: 5.7 inches
HTC U11 Plus
- Screen-to-body ratio: 78 percent
- Screen size: 6 inches
Honor 7X
- Screen-to-body ratio: 77 percent
- Screen size: 5.93 inches
Google Pixel 2 XL
- Screen-to-body ratio: 76.4 percent
- Screen size: 6 inches
Sony Xperia XZ2
- Screen-to-body ratio: 76.1 percent
- Screen size: 5.7 inches
HTC U11
- Screen-to-body ratio: 71.4 percent
- Screen size: 5.5 inches
Lenovo Moto G5S Plus
- Screen-to-body ratio: 71.3 percent
- Screen size: 5.5 inches
Google Pixel 2
- Screen-to-body ratio: 67.9 percent
- Screen size: 5 inches
Apple iPhone 8 and 8 Plus
- Screen-to-body ratio: 65.6 percent and 67.7 percent
- Screen size: 4.7 inches and 5.5 inches
لیست کلی به این صورت است
صد رحمت به اون گلکسی نوت 3 قدیمم که 74.78% بود.
سونی طراحی رو تغییر داده مثلا، حاشیه ها رو کم کرده، بازم شده 76.1%
آیفون 8 و 8 پلاس هم که از لحاظ حاشیه فاجعه هستن!
البته به نظرم این لیست کامل نیست. چون ویوو X20 Plus UD از همه موبایل های توی این لیست، نسبت صفحه به بدنه بالاتری داره. این گوشی تسبت صفحه به بدنه اش 85.8% هست و میشه جایگاه نخست. همچنین مدل دیگه اش X20 Plus با نسبت صفحه به بدنه 80.6% میتونه در میانه های جدول جا خوش کنه و بره جزء دسته 80 به بالاها.
فکر کنم اگر سراغ برندهای دیگه هم بریم، باز هم بشه پیدا کرد. مثلا ZTE نوبیا Z17s با نسبت صفحه به بدنه 81.7%
به نظرم زیر 80% دیگه طراحیش مال 2018 نباشه. دارن میرن به سمت 90%
یه جا نشد من کامنت شما رو ببینم که اسمی از سونی نبردین یا اونو مسخره نکردین… داداش در اینکه سامسونگ الان بهترین گوشی های اندرویید رو میزنه شکی نیست ولی سعی کنین به علایق دیگران هم احترام بزارین… همه مثل هم فکر نمیکنند… من خودم فن htc هستم و میدونم هم اوضاع خوبی نداره، و میدونم هم سامسونگ پیشتاز اندروییدی هاست… شما سعی کن به جای بد گفتن از دیگر برندها از خوبی های برند مورد علاقت بگو… بعضی از فن های سونی هم دیدم که مثل شما حرف میزنند و رو شما تاثیر گذاشته… من اوایل که اومده بودین تو این جمع، فکر میکردم آدم منطقی باشید… ولی الان می بینم از بعضی از همون فن های سونی هم بدتر شدین… بزارین هرکس از علایقش لذت ببره
دیگه کل کل اینجوریه. ولی چشم. حق با شماس.
البته دیگه یکی دو روز بیشتر نیستم. چون بلیط دارم باید برم سرزمین عثمانی ها.
پیشاپیش عید شما مبارک باشه.
سال ۲۰۱۹ زمان جهش نسبت صفحه نمایش هست و احتمالا موبایل های پرچمدار سامسونگ و اپل به بالای ۹۰ درصد میرسن(مدل های مفهومی برند های اغلیت مثل ویوو که هرچند قابل احترام هستن اما فروش اون نسخه ها یک دهم سامسونگ و اپل هم نمیشه و صرفا جهت اینکه بگن اره ما هم میتونیم یک مورد بسازیم,مورد نظر من نیستن …. اگر فروش جهانی داشتن به تعداد زیاد اون موقع مورد نظر من میبودن) برای اینکه سامسونگ به این نسبت برسه باید یه سری چالش های مهم مثل ضربه پذیری بیشتر موبایل و همینطور جایدهی سنسور های دوربین سلفی و ایریس با کیفیت مناسب پرچمدار رو در فضای خیلی کم عملی کنه که بنظرم یک چالش خیلی بزرگه البته با فناوری ساخت جدید سنسور دوربین که سال قبل از ۴۰ نانومتر به ۲۸ نانومتر رسید و احتمالا توی ۲۰۱۹ به ۲۰ نانومتر برسه احتمالا میشه ک این چالش رو برطرف کرد
سال ۲۰۱۹ زمان شروع دستگاهای منعطف(گوشی+تبلت) هست که اینده دستگاهای هوشمند پرچمدار حداقل برای ۵-۶ سال ایندس و به تدریج جاشو توی میانرده ها باز میکنه
البته تا اون موقع به دلیل پردازش های کوانتومی در سرور ها احتمالا بار عظیم پردازشی میره روی سرور ها و موبایل ها به دستگاهای همیشه متصل تبدیل میشن
آفرین، خیلی خوب و زیبا نوشتی.
اما فارغ از این مسائلی که فرمودی، چون موبایل ها عموما برای کارهای روزمره ساخته شدن، کسی از یک موبایل انتظار نداره که براش رندر 3D مکس انجام بده یا شبیه سازی Matlab.
ایده موبایل تاشو از چند سال پیش هم بود و حتی نمونه های کانسپتی هم ساخته شد. منتها شما فرض کن موبایلت در حالت عادی 4 اینچ باشه و وقتی که مثل روزنامه تای اون رو باز میکنی، بشه 16 اینچ. اولا زمانی که در حالت تاشده قرار داره، قطور میشه. ثانیا گوشی که از یک محل مشخص مدام باز و بسته بشه، مشکل ایجاد میشه براش. مثل گوشی های تاشو و کشویی قدیم که اکثرا بعد از یک مدتی کابل فلتش قطعی پیدا میکرد و صفحه نمایشش دچار مشکل میشد.
در حال حاضر الان سیستم هایی وجود دارن که خودشون نه هارد دیسک دارن و نه کارت گرافیک قوی. میشه اونها رو وصل کرد به سرورها تا همه پردازش ها روی سرورها انجام بشه و به وسیله استریم کردن، محتوا روی صفحه نمایش کاربر پدیدار بشه. مثلا یک بازی کامپیوتری خیلی سنگین که روی سرور اجرا میشه و فقط یک ویدیوی HD یا FHD به سمت کاربر ارسال میشه. از طرف کاربر هم فقط اطلاعات صفحه کلید، ماوس یا گیم پد ارسال میشه. همین طور پردازش های کامپیوتری خیلی سنگین، که کاربر با یک سیستم ضعیف میتونه انجامش بده. اینایی که الان دارم میگم واقعا وجود دارن و توهم و خیال پردازی نیست.
به نظر من آینده از چیزی که فکرش رو میکنیم غیر قابل پیش بینی تره. موبایل تاشو با سخت افزار ناچیز و پردازش ابری، شاید کمترین تصور ما از آینده باشه.
بازم ممنون از کامنت خوب شما.
مصیب جان، اگر دوست داشتی، نگاهی به این صفحه بنداز:
http://en.wikipedia.org/wiki/X_Window_System
اگر خواستی به جای en از fa استفاده کن تا فارسی بشه.
این مطلب در ویکیپدیا اشاره داره به یک پروژه ای به نام پروژه اکس. پروژه اکس در سال 1984 آغاز شد، یعنی 34 سال پیش. زمانی که خیلی از ماها هنوز متولد نشده بودیم. هدف از این پروژه چی بود؟ اینکه یک شخص سرویس گیرنده با نام کلاینت اکس بتونه از یک سرویس دهنده به نام سرور اکس تحت یک سیستم عاملی به نام پنجره اکس یا X Window ارتباط برقرار کنه به صورتی که سرویس گیرنده فقط صفحه کلید و ماوس و صفحه نمایش داشته باشه. پردازنده و هارد دیسک هم روی سرویس دهنده باشه. به اون کامپیوتری که در اختیار سرویس گیرنده بود، میگفتن ایستگاه کاری اکس یا اکس استیشن یا اکس ترمینال. این عملیات هم در قالب یک شبکه محلی در محدوده یک ساختمان انجام میشد، چون اون موقع اینترنتی به شکل فعلی وجود نداشت. آخرین نسخه از X Window مربوط هست به سال 2012 با نام X11 ریلیز 7.7 که نمیدونم چرا از 6 سال پیش تا الان، متوقف شده. مع الوصف خواستم بگم که چنین چیزهایی قبلا هم بودن ولی خیلی فراگیر نشدن.
برای گوشی های سامسونگ عکس الجی وی ۳۰ رو گذاشتین . اصلاح کنید لطفا
نویسنده عزیز برای نوت 8 و اس 9و اس 9 پلاس عکس وی 30 رو گذاشتی