کورسیر ساعاتی پیش از نسخه پیشرفته و بهینهشده حافظههای رم DOMINATOR PLATINUM DDR4 با روکش کروم و آلومینیم برس خورده به رنگ مشکی پرده برداشت؛ حافظههای جدید علاوه بر کیفیت ساخت بالاتر و اورکلاک آسان تنها با فشردن یک دکمه، دارای هیتسینک و راهکار خنکسازی جدیدی نیز میباشند که کورسیر آن را DHX Cooling نامگذاری کردهاست.
با ترنجی در ادامه مطلب و آشنایی بیشتر با این سری از رمهای جدید کورسیر همراه باشید.
اگر یادتان باشد کورسیر چند ماه پیش هم رمهای سری DOMINATOR PLATINUM DDR4 را بروزرسانی کرده بود و در بالای هیتسینک دو LED کوچک قرار داده بود. در سری جدید هم که Special edition نامیده میشود این LEDها مشاهده میشوند.
این رمها فقط در کیتهای ۳۲ گیگابایتی (۲x16GB یا ۴x8GB) و با فرکانس ۳۲۰۰ مگاهرتز و تایمینگ نسبتاً تنگ ۳۶-۱۶-۱۶-۱۴ عرضه میشوند. با استفاده از پروفایل XMP، این رم به سادگی و با فشردن تنها یک دکمه به فرکانس مورد نظر یعنی ۳۲۰۰ مگاهرتز اورکلاک میشود و البته طبق گفته وبسایت کورسیر میتوان این رم را تا فرکانس ۳۶۰۰ مگاهرتز نیز به راحتی اورکلاک کرد. سیستم خنک کننده DHX Cooling نیز در این رم یافت میشود که با طراحی ویژه هیتسینکها و دفع گرما به هر چه خنکتر ماندن رم کمک میکند.
این حافظههای رم DDR4 بهطور کامل با چیپستهای سری ۱۰۰ و X99 سازگاری دارند. برد مدار چاپی (PCB) 10 لایه هم باعث سیگنالرسانی بهتر و کاهش نویز در این حافظه رم میشود که اورکلاک بیشتر و پایداری آن را در فعالیتهای سنگین و نیمهسنگین تضمین میکند.
ماژولهای رم DOMINATOR PLATINUM SE DDR4 با نهایت توجه به جزئیات در کنار بهترین تجهیزات و تنها در ۵۰۰ نسخه محدود تولید شدهاند. واضح است این ماژولهای رم تنها دستهای محدود از کاربران حرفهای را هدف قرار دادهاند.
مدیرعامل و موسس کورسیر “اندی پاول”
دیدگاه شما چیست؟
[button type=”button” link=”http://www.guru3d.com/news-story/corsair-releases-dominator-platinum-special-edition-ddr4-memory.html”]Guru3D[/button]
ببخشید. منظورتون از تایمینگ تنگ، احتمالا میزان تاخیر نسبتا کم نیست؟ معادل Latency؟
درود دوست من
در حافظههای رم DDR چندین تایمینگ داریم؛ ۴ تا اصلی هستن و بیش از ۱۵ تایمینگ فرعی هم داریم!
اگر در همین مطلب توجه کنید گفته شده تایمینگ ۳۶-۱۶-۱۶-۱۴ که ۱۴ مربوط میشه به تعداد کلاکها (یا به عبارتی هر چه بیشتر = انجام دستورات در مدت زمان بیشتر و هر چه کمتر = انجام دستورات در مدت زمان کمتر) بین Ras و Cas که در نهایت به Cas latency معروف هست. برای اکثر کاربرها دونستن همین مقدار و یا تایمینگ های اصلی کفایت میکنه و کاربرهای حرفهای تر که در بنچمارک و اورکلاک هم دستی دارن باید اشراف کامل بر تمام تایمینگهای یک رم داشته باشن.
بعضی از تایمینگها مربوط به زمان تاخیر بین واحدهای مختلف یک رم میشن و بعضی هم اثر مستقیم دارن بر سرعت خواندن و یا نوشتن در رم که به مجموع همه اینها تایمینگ گفته میشه.
تایمینگ تنگ هم به این معنی هست که مقادیر اصلی یا فرعی رو کمتر از مقدار دیفالت یا عادی ست کنیم که در اکثر مواقع باعث افزایش عملکرد رم میشه. البته بعضی از تایمینگ ها با تنگ کردنشون حتی عملکرد بدتری هم از خودشون به جا میزارن به همین دلیل باید اشراف کامل بر روی تایمینگ ها داشت برای انجام این کار.
با افزایش مقادیر تایمینگها هم اصطلاحا میگیم تایمینگهای گشاد ست شده و اکثرا باعث کاهش عملکرد یه رم میشه.
امیدوارم مفید واقع شده باشه.
حتما همین طوره. چون من تا حالا تو بررسی و یا معرفی رم ها این اصطلاح رو نشنیده یا نخوانده بودم، برام عجیب به نظر رسید. ممنون بابت توضیح.