در بین دوستان خود دیدهاید که فردی اگر لبخند میزند یا میخندد پس خوشحال است یا اگر اخمکرده و ناراحت است، پس به سراغش نمیروید شاید عصبانی باشد اما این ظاهر افراد است. حالی داریم بهعنوان حالت مخفی و یا microexpressions که حس واقعی طرف را نشان میدهد یا به زبان دیگر همان از ته دل خودمان! در ادامه همراه باشید.
تصویر زیر را ببینید:
حالت اولیه فرد باحالتی که در تصویرهای بعدی شکلگرفته است متفاوت خواهد بود. محققان راهی پیداکردهاند که با تغییر الگوریتم تصویر به ردای میتوانند حالت مخفی صورت فرد را متوجه شود. پیدا کردن حالت مخفی هر فرد توسط انسان زیاد ممکن نیست مگر اینکه با فرد معاشرت زیادی داشته باشید تاب تواند لحن فرد را متوجه شوید اما در دنیای کنونی که کامپیوتر حرف اول و آخر را میزند، این عملکرد ممکن شده است. فایده این کار کجاست؟
دروغ! جواب اصلی پیدا کردن راهی است که محققیان به دنبال آن هستند. توسط این روش و بدون نیاز به روشهای قبلی بهراحتی میتوان متوجه شد که فرد در حال دروغ گفتن است یا خیر؛ قضاوت بر اساس بهتر خواهد بود اما در نظر داشته باشید این مورد نیز ذکرشده است و تغییرات در الگوریتم تصویربرداری محدود به پیدا کردن دروغ نیست زیرا با چنین تغییراتی آمار بهتری نیز از رضایت افراد و یا حس افراد در مواجه با مشکلی میتواند دریافت کرد.
شمارا به یاد فیلمهای تخیلی میاندازم که با شهری روبهرو بودیم که تمام چهره افراد تحت نظر بود. رسیدن به چنین روزی بعید نیست و چهبسا آن فیلم اصلاً تخیلی نبودهاند! نظر شما چیست؟
[su_button url=”http://www.ubergizmo.com/2015/11/algorithm-hidden-facial-expressions/” background=”#189d5c”]ubergizmo[/su_button]
دقیقا همینطوره…خیلی از فیلم های تخیلی بر اساس ایده های علمی ساخته میشن.
ترنجی من هر کامنتی که میزارم بعد از ثبت شدن وارد این صفحه میشم:
http://s3.img7.ir/RF2Zd.png
دوست عزیز کامنتی که میره برای تایید اینجوری میشه
برطرف میکنیم
ایول. چه باحال.