یک دستگاه ۵ اینچی در حال حاضر یک دستگاه ایده آل برای کاربردهای روزمره موبایل برای قشر وسیعی از کاربران است. اکسپریا ام ۵ هم در رده ای به بازار ارایه می شود که قرار است قشر وسیعی از خریداران که نیازی به یک پرچمدار گران قیمت در خود احساس نمی کنند اما در عین حال یک دستگاه مطمئن می خواهند، آن را بپسدند. اجازه بدهید نگاهی به مشخصات سخت افزاری نمایشگر اکسپریا ام ۵ بیاندازیم:
نمایشگر ۵ اینچ، از نوع IPS LCD، رزولوشن نمایشگر برابر ۱۰۸۰*۱۹۲۰ یا همان FHD، چگالی تصویر برابر ۴۴۱ پیکسل در هر اینج مربع، شیشه محافظ در مقابل خش سونی، قابلیت لمس همزمان تا ۱۰ لمس، موتور پردازش تصویر BRAVIA Engine 2
چگالی تصویر ۴۴۱ برای یک میانه رده بسیار خوب است و حتی در بالارده های سونی (به جز اکسپریا زد ۵ پریمیوم) چنین چگالی تصویری نخواهید داشت. این چگالی تصویر برای خواندن متون و وبگردی یا تماشای محتوای FHD بسیار ایده آل است.
نمایشگر ۵ اینچی اکسپریا ام ۵ در نگاه اول توجه ما را به خود جلب کرد. سفید این نمایشگر کمی به کرم گرایش دارد که از سونی بعید است. نمی دانیم، شاید دستگاه ما ایراد داشته است، متاسفانه ام ۵ دیگری در دسترس نداشتیم که این موضوع را تست کنیم اما دستگاهی که در اختیار ما بود به صورت قابل توجهی گرایش به کرم داشت که اصلا از یک IPS LCD انتظار نمی رود.
در مقابل می توان گفت که زاویه دید خیلی خوب در زاویه های معقول (زوایایی حول محول عمودی و افقی منصف نمایشگر) وجود دارد که بسیار دوست داشتنی است.
درباره دقت بازتولید رنگ باید گفت که به دلیل همان حاله کرم رنگی که نمایشگر از آن رنج می برد، می توان گفت تجربه بصری نزدیک به یک نمایشگر امولد را می داد با این تفاوت که اینجا مشکی آنقدر عمیقی وجود نداشت و کنتراست هم معمولی است. اما با تمام این خوب آنکه در تنظیمات نمایشگر رابط کاربری سونی شما می توانید گرمای رنگ سفید را به صورت دستی تنظیم کنید.
حداکثر روشنایی حدود متوسط ارزیابی می شود که این می تواند برای تجربه بصری فضای باز مشکل ایجاد می کند. از طرفی حداقل نور نمایشگر هم زیاد است و باز این خوب نیست، زیرا وقتی در محیط های تاریک در حال کار با دستگاه هستید، چشم شما را اذیت می کند.
به لطف حضور Bravia Engine 2 و البته حالت Super vivid شما می توانید در گالری یا هنگام تماشای ویدیو تصاویر جذاب تری داشته باشید، البته این موضوع حدود ۱ ثانیه برای هر تصویر از شما زمان می گیرد، چون یک پردازش نرم افزاری روی خروجی تصویر است.
شیشه محافظ نمایشگر از نوع گوریلا گلس نیست و از همین بابت اصکاک انگشت هنگام لمس نمایشگر زیاد است، این هم باعث جذب بیشتر چربی می شود و هم تجربه لمس خوبی را به همراه نخواهد داشت. درباره صفحه لمسی اکسپریا ام ۵ باید گفت علی رغم اینکه برخی منابع آن را قادر به شناسایی ۴ لمس می دانند، ما در ترنجی به راحتی ۱۰ لمس همزمان را در آن تست کردیم.
در مجموع نمایشگر اکسپریا ام ۵ نمایشگر خوبی است که هنوز جا برای بهتر شدن هم دارد.
هیولای میانرده ها اینه؟!!یه جوری افسانه ازش ساخته بودن حقیقتا باورم شده بود 🙂 تو مهمترین قسمت که باطری هست عملکردش داغونه،شارژر سریع هم فقط زمان شارژ ۴ ساعته روپایین میاره.هندسفری هم که هیچ ،اسپیکرم که اونجور ،صحفه نمایش هم ممکنه دو مدل باشه(سابقه این کار رو داره)اگه به کسی برنمیخوره و غیرتی نمیشه اصلا خوب نیست.
حرفای الکی رو تموم کنین بره … با توجه به مشخصات این گوشی فعلاً بهترین میانرده هستش و میانرده های سامسونگ جلوش عددی نیستن…
تکنولوژی برتر همیشه متعلق به ژاپن بوده … بهترین کیفیت هم متعلق به شرکت های ژاپنی هستش.
این دستگاه تحت گواهینامه IP68 ضد آب و گرد و غبار هست
چه آتیش سوزی بوده دیشب اینجا :))))ترولا همه سیاه پوست شدن فک کنم
بازم خوبه ضد آب نیست و مقاوم در برابر آب هست و با این وجود قویترین گوشی ها در مقابل نفوذ آب هستند !!! ولی گوشی های سامسونگ که یکی میگفت نوت ۴ که داره دو برابر زد سه زیر آب دوام میاره با وجودی این که اصلا تویه نشده به زیر آب ببریم !!! ضد آب بودن گوشی های سامسونگ هم یه چیزی تو مایه های آپدیت دادن به گوشی هاشه
من از C5 Ultra بیشتر خوشم اومده
از اسمت معلوم بود چی میخوای بگی.خخخخ
واقعاً محشره.
حداقل ۳ نفر از دوستانم مــــــــنتظر این گوشی هستن.
پس این کی میاد؟