حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

و سرانجام! دانشمندان توانستند مشکل زود آب شدن بستنی را حل کنند

حسین عامریان

نوشته

2 سال قبل | 33 دیدگاه | ترنجی

فصل، فصل گرماست و حتما شما از آن دسته افرادی هستید که عاشق خوردن بستنی هستید و یا در اطرافتان افرادی را می شناسید که عاشق خوردن انواع طعم های این خوردنی دوست داشتنی هستند. به نظر می رسد که عاشقان بستنی از حدود ۲۰۰ سال پیش گرفتار این مخروط جادویی خوشمزه شده اند و از همان زمان هم، شاید از این که بستنی مورد علاقه شان زود ذوب می شده ناراحت بوده اند. این ناراحتی از زود آب شدن بستنی شاید از همان زمان اختراع بستنی وجود داشته و تا به حال هم ادامه داشته است. تا این که اکنون خبر می رسد که سرانجام پایان این نگرانی برای عاشقان بستنی فرا رسیده و دانشمندان چاره ای اندیشیده اند تا بستنی مورد علاقه تان به این راحتی ها آب نشود.

با ترنجی در ادامه مطلب همراه باشید.

هوا بسیار داغ است و گرما بیداد می کند و شما می خواهید با خرید و خوردن یک بستنی خوشمزه، طراوت را به خودتان برگردانید. اما این آب و هوای سوزان بدان معنیست که در عرض چند ثانیه، میان وعده خوشمزه شما به تدریج از شکل مخروطی اش آب خواهد شد و برروی دستان شما فرود خواهد آمد. شاید شما برای پیش نیامدن چنین مشکلی و خراب نشدن لذت خوردن بستنی، به بستنی لیوانی روی بیاورید. اما خوب می دانید که در این گرما آن هم به زودی آب خواهد شد و اگر بخواهید آن را تا منزل حمل کنید، در منزل با یک بستنی آبکی طرف خواهید بود.

icecream-melting-cone_8-31-2015_195944_l

خوشبختانه باید اعلام کنیم که کم کم نگرانی بستنی خورها از این موضوع به سمت برطرف شدن پیش می رود. دانشمندان در اسکاتلند به فکر حل این مساله همیشگی افتاده و در جهت مقابله با آن برآمده اند. آن ها می خواهند که لذت بستنی خورها با نگرانی از آب شدن و ریختن آن برروی لباس هایشان به هدر نرود و به همین دلیل هم برای حل همیشگی این موضوع چاره ای اندیشیده اند.

محققان در دانشگاه داندی و ادینبورگ اسکاتلند در این هفته اعلام کردند که پروتئینی را کشف کرده اند که به حفظ ثبات بستنی در گرمای هوا کمک می کند. بله! در واقع باید بگوییم که آن ها نوع جدیدی از بستنی را با نام بستنی دیرآب شونده خلق کرده اند. این تیم در پی دستیابی به این موفقیت اعلام کرد :

این پروتئین به خوبی هوا، چربی و آب موجود در بستنی را با یکدیگر پیوند می دهد و در آن یک سازگاری فوق العاده ایجاد می کند.

همچنین این پروتئین علاوه بر بستنی، به حفظ دسرهای یخ زده هم کمک می کند تا برای مدت طولانی تری ثبات خود را حفظ کنند. آن ها در مورد این دسرها هم می گویند که این پروتئین از تشکیل کریستال های یخ جلوگیری، و بافت دسر را به شکل اولیه حفظ می کند.

RTX1F3U2

دانشمندان تیم کشف کننده این پروتئین همچنین اعلام کردند که این مواد تشکیل دهنده می تواند به سازندگان بستنی کمک شایانی کند. به طوری که این سازندگان می توانند از آن برای تولید مواد خام پایدار استفاده کرده و در عین حال دیگر نگرانی کمتری از لزوم منجمد کردن سریع محصول نهایی داشته باشند.

همچنین آن ها از مزایای بسیار بزرگ دیگر این کشف، به کم کردن نگرانی زنجیره تامین در کاهش نیاز به حفظ محصول سرد در هنگام حمل و نقل و در سراسر تحویل اشاره داشتند که در این زمینه هم، این کشف واقعا می تواند تاثیر گذار باشد. زیرا محصولاتی این چنین مثل بستنی و دسرها، در هنگام توزیع و در زنجیره تامین و حتی در فروشگاه ها در حالت کنونی نیاز به ماشین های یخچال دار و یخچال های قدرتمندی دارند تا با جلوگیری از آب شدن به دست مصرف کنندگان برسند. حال با کشف این پروتئین و ساخت بستنی های دیر آب شونده، قطعا نگرانی افراد مرتبط با زنجیره تامین در این زمینه مرتفع خواهد شد.

بستنی دیر آب شونده می تواند در حدود سه سال در دسترس مصرف کنندگان باشد و شما با خرید آن قادر خواهید بود که به آرامی و با لذت فراوان از خوردن بستنی موردعلاقه تان لذت ببرید، آن هم بدون آن که نگران آب شدن و ریختن آن برروی دست ها و لباس هایتان باشید.

[su_button url=”http://www.digitaltrends.com/cool-tech/at-last-scientists-solve-the-sticky-issue-of-melting-ice-cream/” target=”blank” background=”#159f84″]digitaltrends[/su_button]

دیدگاه خودتان را بنویسید

ابتدا وارد شوید تا بتوانید دیدگاهی ارسال کنید

آخرین دیدگاه ها

  1. SAYROS



    0



    0

    فقط این مشکل مونده بود که حل شد

    • Samsung--Electronics



      0



      0

      ما که خیلی زود تر حلش کرده بودیم/
      با بستنی هایی که شیره پالم توشونه!!!!!!!!!
      من اسم اون برند رو نمیگم ولی اگه شما بستنی این برند رو تو بیرون بذاری ، یکم از شیر که خیلی کم هم هست آب میشه و پالم باعث میشه بستنی محکم بمونه :wacko: :wacko: :scratch: :scratch: :wacko: :wacko: :whistle: :whistle: :whistle:

  2. Green Goblin



    0



    0

    خداوکیلی این چه پستیه
    خیر سرتون سایت تکنولوژیه نه مهدکودک

  3. Nfs



    0



    0

    حالا این پروتیین ۵ ساله دیگه میاد ایران و قیمت یه بستنی میشه ۱۰هزار تومن :mail:

  4. ali s



    0



    0

    من که بستنی ابکی بیشتر دوست دارم
    راحت الحلقوم تره،باحال تره

  5. nature



    0



    0

    اقا عامریان تیتر تون فوق العاده حرفه ای بود حال کردم
    به قول دوستمون همین مشکل بود که حل شد :yahoo:

  6. Ari khan



    0



    0

    امیدوارم تو طعم و مزه بستنی ها تاثیری نداشته باشه….

  7. پویا رحمانی
    پویا رحمانی
    ترنجِ نرسیده



    0



    0

    Green Goblin هر وقت کامنت گذاشتن رو یاد گرفتید بعد بیاید کامنت بزارید در خدمتتون خواهیم بود
    با توجه به اینکه فقط برای ترول بازی و شلوغ کردن الکی تشریف آوردید پس ما هم شما رو بلاک کردیم تا با خیال راحت در سایت های همکار کامنت بزارید
    بدرود

  8. حبیب



    0



    0

    بسیار عالی!
    لذت بردم از پست متفاوت آقای عامریان! :rose:
    اصلاً متفاوت بودن مطالب حسین آقای عامریان محدود به این پست نمیشه،بلکه همه ی پست هاشو شامل میشه!
    جالب بود که مهد کودکیا،واسه پست به این قشنگی،موضع گرفتن!
    چون اسباب جنگ های کودکستانی فراهم نشده بود براشون!
    در نهایت بازم ممنون آقای عامریان!

  9. رضا (z best)



    0



    0

    کیفش به همین اب شدنشه
    دانشمندان زحمت کشیدن

  10. Ca Nemo



    0



    0

    چرا بعضی دوستان با لحن بدی برخورد کردن !!!؟ خب تکنولوژی که همش گوشی و تبلت نیست سایت ترنجی رسالت نشر و معرفی تکنولوژی و علوم و اکتشافات جدید رو به عهده گرفته نه فقط صبح تا شب موبایل و تبلت .. با تشکر از جناب عامریان :rose:

  11. md4956



    0



    0

    واقعا حرکت جالبی زدن .. یه فکری هم به حال شکلات ها بکنن که توی دمای اتاق آب نشه .. اونم مشکل بزرگی برای جامعه ی بشریت محسوب میشه .. که منم ازش رنج میبرم 😀

  12. Love Nexus Android Google



    0



    0

    من راه حل حالگیری با وجود این پروتئین را کشف کردم. تو جیبتون مقداری نمک همراه داشته باشید. نزدیک طرف که رفتید بریزید رو بستنی جوری که طرف نبینه. (این قدر هم زیاد نریزین که شور شه!) بعد دمای انجماد آب چند درجه پایین میاد بستنیش ذوب میشه. تهش هم تقصیرو سر چینی بودن پروتئین های جدید بزارید! :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: B-) B-) B-) B-)

  13. Cortex



    0



    0

    اتفاقا یکی از اپشن های بستنی اب شدنه…کیف میده زود بخوریش که اب نشه…

کانال تلگرام ترنجی